Client: Private.

Location: Derby.

The existing dwelling did not meet the needs of the family, and was in need of modernisation. Our proposal creates a low carbon dwelling, with a modern, fluid layout and affords great views over the adjacent golf course. The exterior styling combines K-rend, with cedar and Equitone cladding.

Planning consent was granted summer 2017, and works commenced on site late 2017. Work is scheduled to be completed Autumn 2018.

Discuss your next project?

Close

Join our mailing list

Sign-up to our newsletter for the latest news from Justin Smith Architects.

  • We will use the information provided here to keep you updated by email and email newsletters about products, offers, news and other activities. For further information on how we use your personal information, please see our Privacy Policy.