Client: Private

Location: Derby

The brief for this project was to create a contemporary dwelling which takes full advantage of its location and views and provide stunning living accommodation for a large family.

The design incorporates a dramatic double height entrance hall with bespoke stairs. Open plan living areas and large glazed openings on the rear will have a direct relationship with the courtyard and landscaped garden beyond. The steep glazed gable to the front elevation becomes a feature.

Planning permission was achieved in 2014.

Discuss your next project?

Close

Join our mailing list

Sign-up to our newsletter for the latest news from Justin Smith Architects.

  • We will use the information provided here to keep you updated by email and email newsletters about products, offers, news and other activities. For further information on how we use your personal information, please see our Privacy Policy.