Client: Melvin Tucker

Location: Etwall, Derbyshire

Our brief was to create a contemporary dwelling which took advantage of the location and views; overcame the covenants; had sustainable building techniques and energy efficiency at its heart.
The resultant dwelling was dormer style to the rear and two storeys to the front. Large expanses of glazing were incorporated with vaulted ceilings throughout. A timber frame solution was proposed with ‘green’ features such as grey water recycling.

The project was featured in Self-Build and Design magazine in October 2011.

Discuss your next project?

Close

Join our mailing list

Sign-up to our newsletter for the latest news from Justin Smith Architects.

  • We will use the information provided here to keep you updated by email and email newsletters about products, offers, news and other activities. For further information on how we use your personal information, please see our Privacy Policy.