Client: Private

Location: Repton

The site is situated in the rear garden of an existing property, in the village of Repton, South Derbyshire. We were briefed with creating a comfortable 5 bedroom property, yet the design seeks to scale with the surrounding properties, which are predominantly 1.5 storeys. We have blended traditional and modern forms with modern construction methods and a palette of materials comprising of render, cedar and slate and expanses of glass. This will result in a modern, environmentally friendly, family oriented home.

The scheme was granted planning permission in January 2017 with construction scheduled to commence early 2018.

Discuss your next project?

Close

Join our mailing list

Sign-up to our newsletter for the latest news from Justin Smith Architects.

  • We will use the information provided here to keep you updated by email and email newsletters about products, offers, news and other activities. For further information on how we use your personal information, please see our Privacy Policy.