Client: Private

Location: Matlock, Derbyshire

Justin Smith Architects have been working up designs for a sustainable home in open countryside, and are pleased to announce that Planning Consent has been granted. We look forward to work commencing on site in the coming months.

The hillside site covers 5 acres, and is designed to be home to a family along with a collection of rare breed goats and miniature Mediterranean donkeys.

The highly innovative and sustainable design nestles into the hillside and provides easy access to maintain the land and support animal husbandry.

Our approach embodies the 3 dimensions to sustainable development, -economic, social and environmental roles with mutual dependency, a fundamental requirement of the NPPF.

Discuss your next project?

Close

Join our mailing list

Sign-up to our newsletter for the latest news from Justin Smith Architects.

  • We will use the information provided here to keep you updated by email and email newsletters about products, offers, news and other activities. For further information on how we use your personal information, please see our Privacy Policy.