Client: Private

Location: Derby.

Yew Tree House comprised of an attractive but tired existing Edwardian villa that had been subject to later piecemeal additions. These additions, with differing heights and window profiles, left the dwelling feeling unbalanced. The brief from the client was to restore and extend the existing villa to provide generous family accommodation, but more importantly, make the new additions blend seamlessly with the original building.

Before & After.

The existing property was completely overhauled, inside and out.

The project was completed in late 2010.

Discuss your next project?

Close

Join our mailing list

Sign-up to our newsletter for the latest news from Justin Smith Architects.

  • We will use the information provided here to keep you updated by email and email newsletters about products, offers, news and other activities. For further information on how we use your personal information, please see our Privacy Policy.